Post by abflorumurchan on Feb 8, 2022 21:49:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Burger Shop 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Burger Shop 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ گوهرهای زیادی را فریب می دهد ▞▞▞
▞▞▞ Burger Shop 2 2022 version ▞▞▞
انبوهی از تبلیغات خیلی خسته کننده من حذف نصب کردم مصرف زیاد باتری
من باید این بازی را دانلود کنم اما هر بار که به من می گوید play protect نمی توانم دانلود کنم. پس من باید با این نمایشنامه چه کار کنم که از آن محافظت کنم، زیرا اکنون ماه ها گذشته است. من همه چیز را امتحان کردم تا آن را خاموش کنم اما هنوز نمی توانم دانلود کنم. لطفا کمک کنید
قبلا بازی میکردم.. زیاد چالش برانگیز نیست..
چرا دان نمشع😒😒
من این سری بازی را از فروشگاه همبرگر 1 دوست داشتم و این چندمین بار است که آن را دوباره پخش می کنم. جالب است، کنترلها به خوبی کار میکنند و ضربه زدن تصادفی بین سطوح به شما کمک میکند تا سرپا نگه دارید. همیشه زمان سرگرم کننده بازی آن است.
Burger Shop 2 Jocuri obișnuite cqb
بازیش عالیه من تو کامپیو ترمم نصبش کردم واقا جالبه شما هم نصبش کنید😍😍😍😍
بکار خاص.
هه بد که نیست
مورد علاقه دوران کودکی این یک آشپزی/رستوران است که شبیه هیچ کدام نیست. من عاشق داستان پشت آن هستم و عاشق مکانیک بازی آن هستم. این واقعاً منحصر به فرد است که چگونه (بعد از هر سطح) می توانید آنچه را که به منوی خود اضافه می کنید انتخاب کنید و این می تواند بر شخصیت هایی که وارد می شوند تأثیر بگذارد. به شدت توصیه می شود!!
این چیه بده نصب نمیشه شههه
این برای من خوب است
من در سطح 102 بودم که آن سطح را به طور خودکار به پایان رساندم و به سطح 2 آمدم آنقدر بد که خیلی ناراحت شدم
دست از آسان کردنش بردارید
😪😪😪😪😪
این بازی عالی است. فوق العاده است
بازی سرویس غذا با سرعت سریع، هیچ تفاوتی با دیگری با فناوری سه بعدی اولیه ندارد. حالا حوصله اش رو ندارم و پاک می کنم 😴. این برای من نبود اما امیدوارم برای شما لذت بخش باشد.
من این بازی را دوست نداشتم
اگر می خواهید یک بازی بسازید حداقل آن را به درستی انجام دهید. حیف آور است که سفارشات را با صبر و حوصله بالا غیرممکن می کنید به موقع به پایان برسند و پولی در حالت افراطی ظاهر نشود. تمام غذایی که مشتری درخواست می کند باید از قبل آماده برداشتن باشد!!! من نباید همه چیز را در سطل زباله بیاندازم فقط برای اینکه در نهایت چیزی را به من بدهد که از بین آن چیزی که مشتری می خواهد انتخاب کنم. در حال تنظیم مجدد همان سطح بارها و بارها.
Snake Rivals Экшен kgbc
برنامه هنوز دوبار نصب نشده است. من یک اتصال پایدار دارم اما می گوید که مشکل از برنامه بوده است
بچه ها این از یکش هم بهتره اینو دان کنید غذای جدید تر داره چرا فحش میدین از بازی خوشتون نمیاد بگید خوشم نیومد دیگه با سازنده بازی چیکار دارید خب سلیقس هر کسی سلیقه ای داره اما قرار نیست فحش بدیم 😣 حالا اسم نمیبرم 😒 با با تشکر از سازندگان 5 تا ⭐⭐⭐⭐⭐👋😊😊😊😊
بازی خیلی بد و گرافیکش خیلی بد است متاسفم 🙏🏻
بچه ها اگر با بستن تبلیغات وای فای مشکل دارید چون تبلیغات به اینترنت می آید
من از سال 2000 عاشق این بازی بودم اما ای کاش پولی که جمع می کنیم برای تزئین رستوران خرج می شد:/
بی دلیل
آیا می توانید با تبلیغات متوقف شوید
من عاشق بازی هستم، اما نمی دانم چه اتفاقی برای درآمد می افتد.
اگر بتوانیم اطلاعات خود را در گوگل پلی ذخیره کنیم بسیار خوب است
راستش من واقعا از همبرگرفروشی 2 لذت می برم، نمی توانم برای 3 صبر کنم، فقط کاش می توانستم ربات 1.0 یا 2.0 را انتخاب کنم
گود برای کشتن زمان
این بازی فوق العاده خوبه!! شما هرگز مانند سایر بازی های آشپزی خسته نخواهید شد زیرا این بازی بسیار ماجراجویی است. در هر سطحی سخت می شود.
بازی خوبی است اما وقتی به سطح بالایی می روید باید سریع بازی کنید
بد
دوست داشتم بامزه بود
این بازی واقعا سرگرم کننده است اما چرا من نمی توانم رستوران هایم را با پولی که دارم ارتقا دهم. من فقط بدون اینکه آنها را برای وسایل آشپزخانه بیشتر خرج کنم پول در می آورم
این بازی خیلی ضایع است اصلا دانلود نکنید 😡😡😡😡
بازی خوبی است اما گاهی اوقات به درستی کار نمی کند.
من این بازی قبلا تو کامپیوترم بود خواستم بگم بازی واقعا عالیه من که دیوونه وار عاشقشم و هر دقیقه بازیش می کنم براتون پیشنهاد میکنم نصب کنین خیلی عالیه 5 ستاره هم خیلی کمه براش باید صد ستاره میدادم.
من durgershoptwocraz
خیلی بازی بدیه شما نباید آن را نصب کنید. واقعا بازی نا امیدی BTW اول آوریل مبارک
این بازی بسیار زیبا و دوست داشتنی است 팬더🐼🐼🐼🐼🐼
این یک بازی عالی و قاتل زمان خوب است، لذت بخش است و من دوست دارم هر مشتری ویژگی های متفاوتی داشته باشد. میتونم بگم از 10 به این 10000000000 امتیاز میدم! بازی فوق العاده و درخشان.
کمربند در سطوح با تجربه به آرامی حرکت می کند، غذا طبق سفارش مشتریان در همان سطح خارج نمی شود. ماشین ها نیز به کندی حرکت می کنند