Post by abflorumurchan on Feb 8, 2022 21:55:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shadow Fight Arena – Ninja PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shadow Fight Arena – Ninja PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ више примогемс хак ▞▞▞
▞▞▞ Shadow Fight Arena – Ninja PvP 2022 version ▞▞▞
Разочаран сам овим новим ажурирањем. Зато што је тешко ажурирати хероје. Ако играте ову игру 100 година, можете ажурирати само неколико хероја јер ово ажурирање не може да вам да више награда или новца јер само ви ово добијате након што победите играча вишег нивоа, а то није могуће. Зато вас молим да не преузимате ову игру, губљење времена и сваке ствари. Ово је ф@@кинг игра да би играч увек остао у овој игри. Молимо деинсталирајте ову игру. Сада су дали ф@@кинг ажурирања.
Добра игра. Најбољи форевер игре! 😎
Волим ову игру. Зато што у овом 3в3 режиму и снази сенки сви ликови имају различите типове могућности сенке. У овој игри волим два лика, а то су Азума и Император. Желим да у будућности ова игра буде тако добра 👍. Надам се да долазе и нови ликови.
Променио сам свој прилагођени ром сада моја игра ради савршено. Али веома сам разочаран када вам кажем за помоћ у Фејсбук групи. Тако да ваш радник каже Мее да је ваш уређај стар као и нижи снапдрагон .али на крају сам открио да је мој проблем мој уређај ром миуи је 32-битни и ваша игра не ради добро у овом биту па сам променио ром у 64-битни
одлицна
Опет су закуцали! Невероватна графика, борбена механика је на другом нивоу, далеко најбоља и најпријатнија СФ игра, 4 звездице јер морате имати брзу везу да бисте играли ову игру без застоја, већину времена не могу да нађем противника а остатак времена касни, ако поправе проблеме са серверима и везом и учине мање захтевним, то ће бити лудо!
Add Raid mode✓ Optimize tutorial✓ Game balance✓ Fix Arena power bug. Read More. Stickman Master: League Of Shadow - Ninja Fight screenshot 1.
Нова ажурирања у игри су добра..али освајање трофеја је прениско..или када победим у мечу добијам 5 0р 7 трофеја..али онда изгубим игру онда сам изгубио 50 до 78 трофеја. Или ривалски противник добија само 50% освајањем трофеја, шта је ово? Или је накнада за ажурирање играча превисока. Можда ће после векова наши унуци ажурирати те плејере....како можемо да ажурирамо плејере!.плз решите тај проблем... молим вас решите тај проблем..., ......ох хвала моје сестро дете је рођено ...имам поклон за ту игру
Дао би игри 5 звездица. Али као и обично у овим типовима игара. Када дођете на виши ниво. Противник само остаје у свом углу и битка је устајала. Јер готово да не постоји начин да се покрене успешан напад.
Довнлоад Pirate Code - PVP Battles at Sea 1.3.3 АПК Андроид
Одлична игра, скоро чиста пвп базирана. Подиже ми адреналин, за разлику од других мобилних игрица. За сада не изгледа као да се плати за победу, покушавају да се фокусирају на козметику, што ја заиста ценим, иако још увек можете уложити у кутије да бисте брже изједначили ликове. Вероватно ћу касније уложити у неку козметику, јер сам до сада стварно навучена.
Ова игра је тако добра
Супер је игра ста серете
Искуство играња је добро. Али постоје неке грешке као што је не могу да прикупим трофејне награде. Поправите ово. А најгори део су Кампери. Не знам зашто ови накарадници долазе да се играју када морају само да кампују. 8 од 10 играча су кампери.
Vector Full – Апликације на Google Play-у
Гамр иц цол и невероватан
Modern Ops - Стрелялки Шутеры მძაფრსიუჟეტიანი vyb
У основи, пвп еквивалент борбе у сенци 3 само са следећим: Предности: У ствари се боре против других људи, Доста јединствених хероја, Анимације су одличне, Мале и ретке грешке. Средњи: У почетку се не борите са другим играчима, Потребан вам је конзистентан ВиФи, Ботови постоје, али су опциони, Ботови уче да шаљу нежељене емоције од играча, Нема приче, играјте СФ3 или СФ2 за један. Против: Гриндинг је тежак, Плаћање за победу није неопходно, али је заиста примамљиво, није много бесплатно, Подизање нивоа хероја је бол.
Ова игра је морала много да испуни, поготово зато што је СФ3 тако одлична игра. Свиђа ми се ова игра. Некако сам се надао да ћу се борити као мој СФ3 лик, али нисам баш очекивао. Мој једини проблем су контроле. Они такође понекад не реагују. То је нова игра, схватам, али када треба да урадим савршено темпирано бацање или погодак, не успевам јер контроле нису довољно брзе за мене. Иста ствар са способностима сенке. Иначе, тако ми је драго да користим своју вештину против правих играча!
Одлична графика и игра. То је добра игра верујте ми, није ми лако угодити, али ова игра вреди новца *****
Многим гацха понудама, уређено: дајем 1 звездицу због контроле кашњења. Озбиљно, никада не играјте игру са оваквом контролом. Заиста јако лоше, већ деинсталиран чак и ја већ трошим новац. Шта год. Па играм ову игру поново и шта? Где је мој предмет, мој предмет је нестао. Зашто ресетујете игру. Стварно?!
Па игра има добру графику и јединствене ликове којих је, по мом мишљењу, мање. Главна ствар су кампери, из дана у дан кампера је све више. Раније је било забавно и весело, али сада не јер захтева високу цену за надоградњу хероја, а један губитак у игри значи изгубљене огромне трофеје.
акција , Игре ... Сирена Гарб (Акуеа)- Мрестилиште чудовишта има нову мини игру ... Леагуе оф Стицкман 2020 Ниња Арена ПВП (Дреамски) мод апк (Бесплатна
Добра игра
Уреди: хонг јооов напад у сенци има неке грешке, притиснем дугме, али не ради тренутно, ради мало касно, што мој напад погоршава... Исправите то ускоро... Едит: до сада добро... Само један проблем, постоје хакери који користе игру са хаковима. Једноставно не могу да их победим... Не знам шта није у реду, али сам прилично сигуран да су хакери...
Play!zine 79 decembar 2014 by Sting - issuu
Генератор Yalla Ludo: и Hack бесплатно! - MrKingCoin
Кутије за плен су потпуно смешне, требало би да могу да их купим новчићима, а не зарађујем само од свог новчаника. Такође Више истинитости молим Догађаји (Пвп постаје досадан) 1в1-3в3 (не желим да будем приморан на 3в3) ---можда систем уговора где ако испуните уговор у оквиру борбе добијате новчиће тј. победи у борби само ударцима, не претрпи штету, не скаче, итд
Ова игра је тако забавна! Пуно брушења ако не желите да купујете, али барем се не исплати победити. ПвП елемент на мрежи ради одлично и игра изгледа фантастично са графиком на Ултра-у, што се препоручује ако тражите „једноставног, али захтева вештину“ борца на мобилном уређају.
врхх за адреналин
Games - Почетна страница | Фејсбук - Facebook
Преузимање Tiny Gladiators 2: Heroes Duels - RPG Battle Arena APK ... Преузимање Shadow Fight Arena – Ninja PvP APK · Shadow Fight Arena
Авсоме гаме. Добра графика, сјајни звучни ефекти, све је супер. Ако бисте могли да додате ликове из франшизе борбе у сенци, било би супер. Као што то ради слободна ватра - додали су Роналдо и Ритик Рошан. Ако бисте могли да додате неког таквог, било би забавно. Осим те заиста забавне игре и тешко је остати подаље од ње.
Shadow Fight Arena – Ninja PvP Rol ijro etiladigan xfhv
Download game Milky Dive VR for Cardboard APK latest version
Много волим ову игру.
Игра је мањкава због недостајућих функција, не можете да прилагодите своје контроле као у прошлим играма, можете да играте само рангирану против аи са лошом везом или после чекања у реду од 15 секунди и чињенице да вам је потребна веза да бисте играли против аи уопште , игри недостаје превише ситница да би била добро искуство. Не могу га препоручити, чак и трећи чини се добрим
Још увек забавна игра, али од ажурирања једва добијам трофеје за побеђивање других играча, посебно оних који су 5 или 10 рангова испред мене. Иначе бих га оценио са 5 звездица, поправите ово. Јер када изгубим своју област бодови се драстично погађају
Уклоните млазницу. Она је сломљена.
Много је бољи од Схадов Фигхт 3, с тим да је цела игра више фокусирана на више играча, такође ми се свиђа како имамо ликове уместо механике оклопног система у последњој игри, једина ствар коју треба да промене је додавање пријатеља да се боре како бих ја могао позови их у утакмицу боље.